Training

Trainingen van Kifungo kenmerken zich door: Het vertrouwen ontwikkelen in eigen kracht (empowerment). Inzicht hebben in je authentieke leiderschap. Vanuit eigen verantwoordelijkheid in actie komen. Het doorleven van en in balans brengen van denken en voelen.

Maatwerk

Naast de beschreven trainingen levert Kifungo trainingen op maat, bijvoorbeeld als onderdeel van een professionaliseringstraject.

In-company en open inschrijving

Trainingen van Kifungo worden in-company of vanuit open inschrijving in groepsverband gegeven. Vanuit het netwerk van professionals is Kifungo in staat ondersteuning te verrichten bij (grote) leiderschapsprogramma’s, cultuurprogramma’s en andere ontwikkeltrajecten van bedrijven.

Inhuur paard & paardencoach

Bij leiderschapstrainingen bied ik ook het werken met het paard aan als trainer en paardencoach. Ook werk ik samen met opleiders, trainers, adviseurs, HR professionals en coaches in deze dynamische vorm, waarbij paardencoaching geïntegreerd wordt in jouw eigen programma’s, leiderschapstrainingen of coachingtrajecten. Daarbij maak je gebruik van mij als paardencoach met je eigen groep.