Coaching, training en advisering

De manier van werken van Kifungo kenmerkt zich door altijd vanuit verschillende perspectieven te spiegelen zonder oordeel en vanuit liefdevolle betrokkenheid. Daarbij de verantwoordelijkheid te laten bij de opdrachtgever. Dit betekent dat wij vanuit wederzijdse vrijheid met elkaar werken.

Eigen oplossing en daar echt voor gaan

Ieder mens, team en iedere organisatie weet zelf, onderbuik gevoel, al dat het niet gaat zoals ze het liefste zouden willen en ontmoeten mij als spiegel in hun zoekproces. Ik maak het niet mooier, aardiger, lichter, maar ik geef een oprechte eerlijke spiegel met respect van hun werkelijkheid. Hiermee creëren we de ruimte voor beweging.

Visie op ontwikkeling

Mijn visie op ontwikkeling is dat de opdrachtgever handelt op zijn/haar eigen manier en vanuit zijn/haar “eigen” waarden in de huidige fase van ontwikkeling. Ik werk vanuit het idee dat ieder mens compleet is vanaf de geboorte tot de dood. Of bij teams en organisaties vanaf de start of oprichting tot de opheffing of sluiting. Wij ontwikkelen ons voortdurend aan onze omgeving (gezin/opvoeders, school, kerk, organisatie) tijdens ons leven en werken.