Coby van Beets-van der Hoeff

Coby van Beets-van der Hoeff

Steeds weer zullen we op zoek gaan in onze leef- en werkomgeving naar een manier waarop wij het beste kunnen overleven of leven vanuit bezieling.

Werkomgeving

Ooit heb ik als leerling verpleegkundige twee jaar binnen een ziekenhuis in de “zorg” gewerkt. Daarna ben ik overgestapt naar een grote verzekeraar, Achmea, waar ik parttime verschillende functies vervulde. Hiernaast deed ik af en toe freelance opdrachten bij andere bedrijven en heb ik me uiteindelijk ontwikkeld tot organisatieadviseur, trainer, coach. Altijd gedreven door een niet te remmen interesse naar gedrag van mensen in contact met anderen.

Ontwikkelen door opleiding

Ik heb mijn kennis opgedaan via opleidingen, zoals bedrijfskundig management en de opleiding tot organisatieadviseur SIOO. In mijn eigen voortdurende zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling volgde ik trainingen, zoals Zelfsturend leren, Emotioneel lichaamswerk, Voice Dialogue, Systemisch werken bij Phoenix en Systemische Paardencoaching bij Bureau Wind.

Ontwikkelen door ervaren

Jarenlang heb ik bovendien ervaring opgedaan binnen bedrijven, veelal financiële en IT, in adviseren en begeleiden bij grote verandertrajecten op organisatieniveau, begeleiding van teams bij samenwerkingsvraagstukken tot persoonlijke coaching bij diepgaande veranderingen in leven en werk.

Ontwikkelen wereldwijd

Vanuit mijn zoektocht hoe ik dienend kan zijn aan het grote geheel, wil ik graag ook voor mensen buiten mijn directe leef- en werkomgeving iets betekenen. Dit doe ik bijvoorbeeld door voor ieder coachtraject dat ik hier afrond een bedrag te doneren aan de stichting Wereldcoach.

WereldCoach

Wereldcoaches

Begin 2009 ben ik lid geworden van deze stichting. Als wereldcoaches ondersteunen we momenteel een initiatief in India van “the hungerproject”.Ik draag de ontwikkeling van vrouwelijk leiderschap in Nederland een warm hart toe en kan door dit initiatief daadwerkelijk wereldwijd iets doen. Een coachtraject hier van mij betekent met mijn bijdrage een coachtraject daar.


Publicaties