Start Kifungo Opleidingen in september 2022

Nu nog volop zomer en tijd voor vakantie en rust. En dus ruimte om je te verdiepen in wat te doen het komende najaar aan je ontwikkeling op het gebied van je vak en passie! ‘Werken/begeleiden met paarden.’

In september start Kifungo Opleidingen weer met de volgende opleidingen.
SWP, Jouw levensreis met de paarden en Teamcoaching met paarden. Trauma & Paard staat op de voorlopige planning in oktober.

Kifungo Opleidingen

Heb je belangstelling of ken je iemand die dat heeft? Graag ontmoeten we je op een van onze informatie bijeenkomsten in augustus.

Het Opleidingsteam,
Coby, Eva, Marjolijn, Mira en Annelies

Impressie Paardencoach Congres 2022

Gisteren was het dan zover. 2 juli in Merksplas vond het paardencoachcongres plaats. Het Kifungo Opleidingen team was dankbaar daar aan mee te werken. Deels door mede sponsor te zijn en deels door met onze stand vol informatiemateriaal en een workshop de kracht en wijsheid van paarden onder de aandacht te brengen. Erg dankbaar ook dat de pony’s, Hannes en Espin van Groots & Puur hun medewerking wilden verlenen in onze workshop.

https://www.youtube.com/watch?v=KkV4h9COedwImpressie van Kifungo paardencoachcongres

De vernieuwde Kifungo Opleidingen site is online

Na 12,5 jaar is het tijd voor een update van de Opleidingen site. Trots en heel blij ben ik op het resultaat. We hebben vier prachtige opleidingen die in het najaar van start gaan. In brochures zijn ze beschreven en prachtig geïllustreerd met actuele foto’s van de paarden en opleiders. Wij zijn op 2 juli op het Paardencoachcongres 2022 in Merksplas Belgie om informatie te delen.

paardencoachingopleiding.nl

Paardencoachcongres 2022: “Beter met paarden”

Kans op een toegangsbewijs voor het Congres: “Beter met paarden”!

Op 2 juli is er weer een paardencoachcongres in Merksplas (Belgie, net over de grens bij Baarle Nassau). De kaarten zijn zo goed als uitverkocht. Als mede hoofdsponsor van dit congres mag Kifungo 2 kaartjes verloten. Daarvoor kun jij of iemand die jij kent in aanmerking komen.

Heb je belangstelling of ken je iemand die dat heeft? Deel dit bericht, op social media tag vier personen, like het bericht en meld je aan onder het bericht. Vertel ons waarom jij zou willen deelnemen.

De trekking vindt 27 juni plaats.

Wie weet tot ziens op 2 juli waar je ons team van Kifungo Opleidingen in een workshop en/of bij onze stand tegenkomt. Bij de stand hebben wij ludieke acties om je in aanraking te brengen met het prachtige ambacht Systemisch/sjamanistisch begeleiden met paarden. Je vindt hier ook ons informatiemateriaal over ons opleidingsaanbod.

Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden start feb 2021

Informatiebijeenkomst Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden (SWP)

We gaan weer van start met een nieuwe SWP+ B opleiding. Bij deelname van 8 personen (max. 12)  is op 12 februari de aftrap van de basisblokken. Mensen die al de basis hebben krijgen hier vrijstelling voor en starten in deze opleiding op 19 mei. De opleiding sluit af op 5 februari 2022. 

Deze ervaringsgerichte opleiding zet je aan tot het gebruik maken van je intuïtie. En het inzetten van  je lijf als instrument in het wetend veld. Je leert om te gaan met de energie van de paarden en weet te hebben van het moment van heling van de paarden. Meer informatie staat op www.paardencoachingopleiding.nl

Op vrijdag 29 januari 2021 is een informatiebijeenkomst. Hier kun je kennismaken met de plek, de paarden, het lesmateriaal, de opleiders en de mede-geïnteresseerden. Meld je vrijblijvend aan via www.agenda.kifungo.nl Je bent van harte welkom. 

Weer twee groepen leerlingen in 2019 gecertificeerd begeleider Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden (SWP)

Zo dankbaar dat het afgelopen jaar weer twee groepen leerlingen gecertificeerd begeleider Systemisch Sjamanistisch Werken met Paarden (SWP) zijn geworden. Dat maar veel mensen dit ambacht gaan uitoefenen, zodat meer mensen op een diepe laag geraakt en geheeld gaan worden door de paarden.

En naast de begeleiders Coby van der Hoeff en Eva van Haasteren is Nita Wink ook opleider voor deze opleiding geworden. Zij zal dit jaar haar entree maken als opleider in een van de groepen.

 

Februari start van Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden

Ben jij klaar voor een specialisatie in je begeleiding met paarden?

In 2019 hebben twee groepen leerlingen het certificaat voor Systemisch/sjamanistisch begeleiden met paarden in ontvangst genomen. Dit nieuwe jaar starten we in februari weer met een verdieping/vervolgopleiding Systemisch/Sjamanistisch werken met Paarden.

Deze opleiding zet je aan tot het gebruik maken van je intuïtie, en je lijf als instrument in te zetten in het wetend veld, om te gaan met de energie van de paarden en weet te hebben van het moment van heling van de paarden.

Zie voor uitgebreide informatie op paardencoachingopleiding.nl. Heb je vragen? Bel of mail me. En natuurlijk kun je ook langs komen op een bijeenkomst van 17 januari 2020. Om 14 uur ontvangst en om 16.30 uur afsluiting. Hier kun je kennismaken met de plek, de paarden, het lesmateriaal, de opleider en de geïnteresseerden/mede-leerlingen. Op kifungo.nl agenda kun je je aanmelden voor een bijeenkomst.

Het programma is rijk aan ervaringsleren. Diverse gastcolleges met gastdocenten die gespecialiseerd zijn en jarenlange ervaring hebben op hun vakgebied: in het lezen en duiden van het lijf (Marian Hoek van Linqing), het communiceren met paarden (Marieke van Soest), leer over de systemische wetmatigheden en interventies (Henk Wolters), Sjamanistisch werken met oeroude natuurwetten, het medicijnwiel, ceremonie, overgang van het familiesysteem naar het grote systeem, de rol van het paard/de paarden daarin en hoe als begeleider mee te bewegen onder leiding van Sven Goedbloed, Sara Hermanides en Coby van der Hoeff.

 

Jouw levensreis met de paarden

Coby van der Hoeff van het bedrijf ‘Kifungo Opleidingen’ en Marjolijn van Dieren, van het bedrijf ‘Van Dieren Coaching’ hebben hun krachten gebundeld en een geheel nieuw programma vormgegeven:

Energetisch en Sjamanistisch coachen met paarden.

Omdat we ervan uit gaan dat alles energie is en met elkaar verbonden is, betekent dat we kunnen werken op een ander bewust-zijn niveau.

We vragen aan jou om je eigen wijsheid mee te nemen en de ervaring van het pad wat je gelopen hebt. Je hebt affiniteit met energetisch en/ of sjamanistisch werken. Het kan zijn dat je al mensen coacht met paarden, maar dat is geen pré. Verder voel je een diepe verbondenheid met dieren.

De vurige wens van Coby en Marjolijn is om samen met de paarden hun kennis en kunde te delen, zodat jij hier ook mee kan werken.

Voor alle informatie zie bijgaande brochure:

Brochure

 

Informatie bijeenkomst: 14 augustus 19:30 uur – 22:00 uur en 22 augustus 19:30-22:00 uur. Meld je voor deze bijeenkomst aan op de agenda van www.kifungo.nl.

 

Trauma sensitief worden met de kracht van de kudde

Komend jaar meer weten over de kracht van paarden bij trauma-sensitief werken? 
Deze driedaagse module voor coaches en therapeuten is een verdieping op werken met mensen en paarden.

Een unieke combinatie van expertise op het gebied van trauma sensitief werken heeft de krachten gebundeld. Coby van der Hoeff (Kifungo), Annelies Drost (Kifungo), Anne van den Ouwelant (Trauma Company en Anne/s Art Therapy & Trauma Support), Marian Hoek (Linqing Body en Mind) en Marjolijn van Dieren (van Dieren coaching)

Er is in deze module plek voor maximaal 12 deelnemers dus vol is vol.

April start opleiding Systemisch/sjamanistisch Werken met Paarden

Ben jij toe aan een verdieping op je begeleiding met paarden?

In deze opleiding staat het gebruik maken van je intuïtie, en je lijf als instrument inzetten in het wetend veld, omgaan met de energie van de paarden en weet hebben van het moment van heling van de paarden centraal. 

Zie voor uitgebreide informatie op paardencoachingopleiding.nl. Heb je vragen? Bel of mail me. En natuurlijk kun je ook langs komen op een bijeenkomst van 14 februari en/of 2 maart. Om 10 uur ontvangst en om 12.30 uur afsluiting. Hier kun je kennismaken met de plek, de paarden, het lesmateriaal, de opleiders en de geïnteresseerden/mede-leerlingen. Op kifungo.nl agenda kun je je aanmelden voor een bijeenkomst.

Het programma is rijk aan ervaringsleren. Diverse gastcolleges met gastdocenten die gespecialiseerd zijn en jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied: in het lezen en duiden van het lijf (Marian Hoek van Linqing), het communiceren met paarden (Nanda van Gestel schrijfster en reader), leer over de systemische wetmatigheden en interventies (Henk Wolters), Sjamanistisch werken met oeroude natuurwetten, het medicijnwiel, ceremonie, overgang van het familiesysteem naar het grote systeem, de rol van het paard/de paarden daarin en hoe als begeleider mee te bewegen onder leiding van Sven Goedbloed, Sara Hermanides en Coby van der Hoeff.