PaardenCoaching Opleiding Systemisch/Sjamanistisch Werk

Ben jij op zoek naar een vervolg/verdiepingsopleiding in het begeleiden van mensen met paarden?

Je beschikt over de basisprincipes van het begeleiden met paarden? Je hebt ervaring in het werken in de driehoek van coachee, paard(en) en coach? Je hebt weet van de systemische wetmatigheden? Je bent op zoek naar de verdiepende laag die gaat over het ervaren van de invloed van je eigen natuur en die van de wereld van de dieren, de mensen en de planten?

Op de bijeenkomst van 17 oktober hebben 6 geïnteresseerden al kennis gemaakt met de plek, de opleiders, de paarden en het lesmateriaal. Er was ruimte voor vragen en ook ervaren waar deze vervolgopleiding over gaat. Bij minimaal 8 cursisten gaat de opleiding 20 oktober van start.

Heb jij interesse en vragen? Laat het ons weten. Eva en ik staan klaar om je alles over deze opleiding te vertellen. Een rijk programma met veel ervaringsleren, Diverse gastcolleges met gastdocenten die gespecialiseerd zijn en jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied: in het lezen en duiden van het lijf (Marian Hoek van Linqing), het communiceren met paarden (Nanda van Gestel schrijfster en reader), leer over de systemische wetmatigheden en interventies (Henk Wolters), Sjamanistisch werken met oeroude natuurwetten, het medicijnwiel, ceremonie, overgang van het familiesysteem naar het grote systeem, de rol van het paard/de paarden daarin en hoe als begeleider mee te bewegen onder leiding van Sven Goedbloed, Sara Hermanides en Coby van der Hoeff.

img_2700dsc_0541img_1975IMG_2575IMG_1979IMG_2029

Comments are closed.