April start opleiding Systemisch/sjamanistisch Werken met Paarden

Ben jij toe aan een verdieping op je begeleiding met paarden?

In deze opleiding staat het gebruik maken van je intuïtie, en je lijf als instrument inzetten in het wetend veld, omgaan met de energie van de paarden en weet hebben van het moment van heling van de paarden centraal. 

Zie voor uitgebreide informatie op paardencoachingopleiding.nl. Heb je vragen? Bel of mail me. En natuurlijk kun je ook langs komen op een bijeenkomst van 14 februari en/of 2 maart. Om 10 uur ontvangst en om 12.30 uur afsluiting. Hier kun je kennismaken met de plek, de paarden, het lesmateriaal, de opleiders en de geïnteresseerden/mede-leerlingen. Op kifungo.nl agenda kun je je aanmelden voor een bijeenkomst.

Het programma is rijk aan ervaringsleren. Diverse gastcolleges met gastdocenten die gespecialiseerd zijn en jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied: in het lezen en duiden van het lijf (Marian Hoek van Linqing), het communiceren met paarden (Nanda van Gestel schrijfster en reader), leer over de systemische wetmatigheden en interventies (Henk Wolters), Sjamanistisch werken met oeroude natuurwetten, het medicijnwiel, ceremonie, overgang van het familiesysteem naar het grote systeem, de rol van het paard/de paarden daarin en hoe als begeleider mee te bewegen onder leiding van Sven Goedbloed, Sara Hermanides en Coby van der Hoeff.

Comments are closed.