Verdiepingsdag Systemisch Werken / Ervaar de kracht van het fenomenologisch werken in het wetend veld

 

Wil je graag je kennis en kunde verder uitbouwen? Kom naar deze verdiepingsdag systemisch werken

Kifungo Opleidingen organiseert in samenwerking met en onder leiding van Henk Wolters van Freiberg Coaching deze verdiepingsdag systemisch werken. Deze dag is in eerste instantie bedoeld voor (ex)cursisten van Kifungo opleidingen. We stellen hem ook graag open voor begeleiders die elders hun kennis en kunde hebben opgedaan met of zonder paarden.

Deze dag werk je zonder de paarden. (Henk Wolters is wel bekend met het begeleiden met paarden)

Ervaringsgericht leren

In de stijl van Kifungo is het leren ervaringsgericht en bestaat de dag uit oefenen, oefenen, oefenen…. De inhoud van de verdiepingsdag systemisch werken is afhankelijk van de vragen met de samenhangende dynamiek van de deelnemers. Ervaring leert ons dat de dagen er vaak uitzien als een combinatie van intervisie en supervisie gericht op module leer en verbinden van karakterstructuren met systemisch werken. We streven er naar om ieder aan zijn of haar trekken te laten komen.

Hieronder een voorbeeld van mogelijke vragen:

Ik zag in de opstelling een beweging die ik niet kan plaatsen. Wat is mijn onderliggende blinde vlek?
Hoe werk ik met ankers?
Is er een scheiding te maken tussen structuur- en familieopstellingen?
Hoe zie ik of er sprake is van een eerste grote liefde?
Of je wilt oefenen met iets wat je nog niet zo gemakkelijk afgaat.

Aanmelding voor meerdere dagen

Iedere dag staat op zich. Je kunt je aanmelden voor een of meerdere dagen. Bij meerdere dagen kun je gebruik maken van een kortingskaart. Neem hiervoor contact op met coby@kifungo.nl

Bij aanmelding van 6 deelnemers gaat de dag door. Kifungo houdt zich het recht voor om bij < dan 6 deelnemers de dag niet door te laten gaan. Je kunt je dan wel aanmelden voor een andere dag. Zie hiervoor op de agenda.

Prijs
€125.00 Dit bedrag is excl. 21% BTW

Je kunt je aanmelden via de Kifungo site: https://kifungo.nl/agenda/ Hier vind je meerdere dagen waarop je je rechtstreeks kunt aanmelden.

Wij hopen hiermee in een behoefte te voorzien en wensen jullie veel leerplezier. Ken je nog mensen die hierin ook geïnteresseerd zijn? Stuur de informatie door!
Hartelijke groet,
ook namens Henk Wolters,

Coby van Beets-van der Hoeff

 

Comments are closed.