Meld je online aan

In deze agenda kun je eenvoudig en snel direct inschrijven voor coaching/paardencoaching en training of workshop. Na inschrijving plan ik je in voor de aangegeven datum en stuur ik je een bevestiging.

Bij vragen over een passende oplossing die je niet in deze agenda kunt vinden, kun je me altijd contacten.

Datum + tijd Omschrijving Deelnemers
juni
04
15:00 - 18:00
Informatie bijeenkomst "Trauma & Paard"

de Renske Hoeve, Broeklanderweg 64, 7341PM, Beemte Broekland

Trauma ondersteuning met hulp van paarden.

Op 16 t/m 18 juli 2020 start het programma bij deelname van 8 personen (max. 12 personen)

Heb je vragen of wil je vrijblijvend komen kennismaken met de opleiders, geïnteresseerden, paarden en een van de plekken? Meld je dan aan.

Je bent van harte welkom.

 

12 Beschikbaar
juni
18
14:00 - 16:30
Kennismakingsbijeenkomst opleiding Systemisch/sjamanistisch Werken met Paarden SWP8 sep-2020

de Renske Hoeve, Broeklanderweg 64, 7341PM, Beemte Broekland

Tijdens deze bijeenkomst krijg je de gelegenheid om kennis te maken met de plek, de paarden, de opleiders, het lesmateriaal, je vragen te stellen en mede geïnteresseerden te ontmoeten. Deze bijeenkomst is vrijblijvend. Voel je uitgenodigd om te komen! Laat je ons wel even weten dat je komt? Kijk voor inhoudelijke informatie over de Vervolgopleiding Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden op de website.

9 Beschikbaar
juni
19
09:30 - 12:30
Systemische Paard(en)begeleiding/coachingdag 19-06-2020

de Renske Hoeve, Broeklanderweg 64, 7341PM, Beemte Broekland

De begeleider werkt met het principe van systemisch werken. Wie of wat wordt uitgesloten? Hoe zit het met de balans tussen geven en nemen? En klopt de ordening? Paard en/of kudde representeert iets of iemand uit het systeem van herkomst (familie) of gericht op organisatie het organisatiesysteem. Ook wordt er gewerkt met de natuurlijke wetmatigheden. Alles uit de natuur doet mee en vormt het geheel waarin de sessie plaatsvindt. De uitkomst in de sessie werkt door in de helende ziel van de deelnemer. Het van top tot teen ervaren dat het is zoals het is, maakt fundamentele beweging/ontwikkeling mogelijk.

Door de corona maatregelen werken wij op dit moment alleen met 2 coachklanten per dagdeel en maken we geen gebruik van menselijke representanten. Zo kunnen we de 1,5 meter het beste in acht nemen.

0 Beschikbaar
juli
16
09:30 - 17:00
Trauma & Paard van 16 t/m 18 juli 2020

de Renske Hoeve, Broeklanderweg 64, 7341PM, Beemte Broekland

Wil je meer weten over en ervaren wat de werking is van paarden bij trauma?
Deze driedaagse module voor coaches en therapeuten is een verdieping op het werken met trauma bij mensen en de werking van paarden daarbij. Zie voor meer informatie:

https://paardencoachingopleiding.nl/#modules

Een unieke combinatie van expertise op het gebied van het werken met mensen met trauma  heeft de krachten gebundeld. Coby van der Hoeff (Kifungo), Annelies Drost (Kifungo), Anne van den Ouwelant (Trauma Company en Anne/s Art Therapy & Trauma Support), Marian Hoek (Linqing Body en Mind) en Marjolijn van Dieren (van Dieren coaching)

7 Beschikbaar