Pilot Opleiding Systemisch Werken met Paarden

Unieke kans om nog in te stappen in de Pilot: Opleiding Systemisch Werken met Paarden.

Deze pilot start in maart met nog drie plaatsen vrij tegen gereduceerd tarief.

In deze 9 daagse sterk ervaringsgerichte vervolgopleiding voor paardencoaches krijg je naast kennis en kunde over het begeleiden vanuit het systemisch perspectief, de rol van paard(en) hierin ook veel lijfwerk. Na deze pilot worden de OSWP en de module: “Lijfwerk van mens en dier” separaat aangeboden. Verdere informatie vind je in bijgesloten brochure. Voor meer informatie mail of bel me. coby@kifungo.nl / 0651618202

Download the brochure

2 Reacties

 1. Linda van Silfhout on said:

  Beste Coby,

  Via Josien Willemsen hebben we al eens kennis gemaakt tijdens de minor Paard/ Hulpverlenen waar wij voor een middag mochten bij aansluiten. Ik heb bij Josien de basiscursus Hulpverlenen met Paard en de gevorderde cursus gevolgd. Graag zou ik mij ook in het systemische werk bekwamen. Maar gezien de kosten van de vorige twee opleidingen wilde ik even wachten. Nu ik jouw aanbod mbt een gereduceerd tarief lees, is mijn interesse toch gewekt. Wat is het gereduceerde tarief?

  met vriendelijke groet,

  Linda van Silfhout

  • Coby on said:

   Beste Linda, ik stuurde je via de mail mijn reactie. Leuk dat je interesse hebt in de opleiding. Je bent welkom.