De nieuwe opleidingen 2014

In 2013 was er weer enthousiaste vraag naar opleidingen. Ook daarom kun je hiervoor in 2014 bij Kifungo opnieuw terecht. Naast de basis opleiding die voor het vierde jaar gegeven wordt, starten we nu een verdiepingsopleiding Sjamanistisch Werken met Paarden (SWP).


Basis Opleiding tot Paardencoach 2014

Hoort, hoort zegt het voort…. Ben jij geïnteresseerd of ken je iemand die belangstelling heeft voor deze opleiding? Op 12 december en 6 februari zijn er kennismakingsbijeenkomsten voor aspirant paardencoaches. Klik hier onder om je aan te melden.

Aanmelden voor Kennismaking BOP4 (Januari)

Aanmelden voor Kennismaking BOP4 (Februari)

Sjamanistisch Werken met Paarden 2014

Ook start in 2014 de Vervolgopleiding: Sjamanistisch Werken met Paarden, SWP. In deze pilot opleiding die op dit moment nog ‘in de steigers staat’ en ook sterk praktisch en ervaringsgericht is, doe je kennis en kunde op met het werken:

 • in het “wetend” veld met dieren/paarden
 • met de oeroude natuurelementen, bekend bij natuurvolkeren / sjamanistisch werk
 • met het zelfhelende vermogen van het lijf en wezen mens en dier
 • met energie, leer van de chakra’s van mens en dier

Hiervoor werkt Kifungo samen met mede leermeesters die bekwaam zijn op de verschillende onderdelen.

Aanmelden voor Kennismaking SWP (Januari)

Aanmelden voor Kennismaking SWP (Februari)

4 Reacties

 1. Elisa Willemsen on said:

  Ik heb een vraag over de opleiding tot paardencoach,namelijk of de opleiding ook erkend/geacrediteerd wordt?

  • Beste Elisa, graag hoor ik van je waarom jij de erkenning of accreditatie belangrijk vindt. Op dit moment is de opleiding nog niet geaccrediteerd. Zoals vele opleidingen op dit gebied, is er in Nederland nog geen mogelijkheid. Wel probeert Kifungo zo snel als het gaat hiervoor in aanmerking te komen. De basisopleiding wordt in 2014 voor het vierde jaar gestart. Kifungo werkt met de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden samen aan opleidingen en hoopt daarmee ook het accreditatieproces te bespoedigen. Ik nodig je van harte uit om kennis te komen maken op de kennismakingsbijeenkomst. Hartelijke groet, Coby van Beets-van der Hoeff

   • Elisa Willemsen on said:

    Hoi Coby,

    Dankjewel voor je snelle reactie.
    Ik kom kennis maken op de kennismakingsbijeenkomst.
    De reden waarom ik het vraag is om te schatten hoe de kans op werk is na het volgen van de opleiding.
    Ook in verband met vergoedingen van de verzekeringen etc.
    Maar wellicht is het handiger het hier op de kennismakingsbijeenkomst over te hebben.

    • Hoi Elisa, ja die vragen kun je allemaal dan stellen. Kom eerst maar proeven. Tot dan. Hartelijke groet, Coby