Februari start van Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden

Ben jij klaar voor een specialisatie in je begeleiding met paarden?

In 2019 hebben twee groepen leerlingen het certificaat voor Systemisch/sjamanistisch begeleiden met paarden in ontvangst genomen. Dit nieuwe jaar starten we in februari weer met een verdieping/vervolgopleiding Systemisch/Sjamanistisch werken met Paarden.

Deze opleiding zet je aan tot het gebruik maken van je intuïtie, en je lijf als instrument in te zetten in het wetend veld, om te gaan met de energie van de paarden en weet te hebben van het moment van heling van de paarden.

Zie voor uitgebreide informatie op paardencoachingopleiding.nl. Heb je vragen? Bel of mail me. En natuurlijk kun je ook langs komen op een bijeenkomst van 17 januari 2020. Om 14 uur ontvangst en om 16.30 uur afsluiting. Hier kun je kennismaken met de plek, de paarden, het lesmateriaal, de opleider en de geïnteresseerden/mede-leerlingen. Op kifungo.nl agenda kun je je aanmelden voor een bijeenkomst.

Het programma is rijk aan ervaringsleren. Diverse gastcolleges met gastdocenten die gespecialiseerd zijn en jarenlange ervaring hebben op hun vakgebied: in het lezen en duiden van het lijf (Marian Hoek van Linqing), het communiceren met paarden (Marieke van Soest), leer over de systemische wetmatigheden en interventies (Henk Wolters), Sjamanistisch werken met oeroude natuurwetten, het medicijnwiel, ceremonie, overgang van het familiesysteem naar het grote systeem, de rol van het paard/de paarden daarin en hoe als begeleider mee te bewegen onder leiding van Sven Goedbloed, Sara Hermanides en Coby van der Hoeff.

 

Comments are closed.