Maart 2015 van start met twee Opleidingen tot Paardencoach

Eerst vinden nog op 12 en 13 februari de kennismakingsbijeenkomsten plaats voor de Vervolgopleiding Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden SWP-2 en de Basisopleiding BOP-5 (LUSTRUM jaar en dat vieren we samen!).
Heb je belangstelling en/of de wens om dieper met paarden te werken? Meld je aan! Je bent van harte welkom om de sfeer te proeven, het verhaal van een Kifungo gecertificeerde coach te horen, de opleider en de paarden te ontmoeten. In de BOP5 is nog plek voor drie cursisten en de SWP wordt zonodig uitgebreid met een tweede groep.

In december hebben 9 gedreven cursisten de Basisopleiding tot Paardencoach BOP-4 afgerond! Super trots na een intensieve periode zijn zij Kifungo gecertificeerde professionele begeleiders met behulp van paarden. En voeren zij plannen uit om hun dromen om te zetten in werk op hun eigen wijze. Zij hebben de uitbreidingen in de basisopleiding van praktijkdagen positief ervaren en waren enthousiast over de gastcolleges van Marian Hoek, Annelies Voulon en Nanda van Gestel over “bewustzijn van lichaam/geest en ziel”, “marketing en merkstrategie” en “communicatie met paarden”.
De pilot vervolgopleiding Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden SWP-1 loopt nog door tot in maart 2015. En de 8 deelnemers zijn met veel oefenen en nog twee opleidingsdagen en daarna de examendag op weg naar de eindstreep.

Alle verdere informatie vind je op paardencoachingopleiding.nl en voor aanmelding voor de kennismakingsbijeenkomsten zie kifungo.nl agenda.

Comments are closed.