Zondag uitzending RTL4 LifestyleXperience

In een 3 minuten durende opname van een interview met Benedit Kool op Stoeterij Groenestein zijn er ook beelden van het werken met het paard Gerarda te zien.

Een korte impressie van een systemische coaching, zoals die ook in de workshop “Vrouwelijk Leiderschap” plaatsvindt. Met het gezamenlijk richten op Vrouwelijk Leiderschap komen Benedit en ik tegemoet aan de toenemende vraag van vrouwen (in organisaties) en zien wij hoe passend het is op onze eigen ontwikkeling hierin. Op deze website vind je alle verdere informatie over dit item. De data van de komende workshops vind je op de agenda waar je je meteen kunt aanmelden. Met maximaal 9 vrouwen werk je een dag aan je vrouwelijke kracht.

Feedback van de deelnemers van de eerdere workshops:
– Werken met paarden wat een prachtige combinatie
– De familieopstellingen spraken me heel erg aan
– Fijn om in een kleine groep met vrouwen te werken
– De verbinding in de groep was prachtig
– De korte theorie in combinatie met voelen/ervaren sprak me aan
– Ik heb tools gekregen om mijn vrouwelijkheid te ontwikkelen tbv relaties in mijn werk
– Intu├»tief werken met paarden was zo mooi
– Ik heb de omgeving als heel veilig ervaren

Comments are closed.