Opnieuw 6 paardencoaches gecertificeerd!

In december hebben 6 mensen de Basis Opleiding tot Paardencoach afgerond. Na een pittige meesterproef konden zij hun certificaat in ontvangst nemen en was er tijd voor een feestelijke afronding met een etentje.

Kenmerkend voor deze opleiding vonden zij dat ze in deze opleiding vooral veel praktijk hebben opgedaan, dat de begeleiding nuchter en niet zweverig was, en de dagen en intervisie toch zo doorspekt waren met niet grijpbare wonderlijke ervaringen met paarden. Deze zes paardenmensen hebben veel geleerd over de paardentaal en hun eigen invloed. Paarden geven zoveel informatie en zoveel spiegeling!

Nieuwsgierig en/of altijd al de wens gehad dieper met paarden te werken. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij in de opleidingen die in februari en maart gaan starten. Kom op de kennismakigsbijeenkomsten voor het proeven van de sfeer, het verhaal van een Kifungo gecertificeerde coach, ontmoeting met de opleider en de paarden. Zie op Kifungo.nl / Opleiding tot paardencoach voor de data en hoe je je aanmeldt.

Comments are closed.