Systemische Paardencoaching bij Coby van Beets – van der Hoeff

Als familie, vader (77) en drie zoons (46-51 jaar), (moeder is in 1994 overleden) hebben wij bij de paardencoaching systemisch gewerkt aan onze ‘familieopstelling’. Coby had aan ieder van ons gevraagd om een eigen vraag in te brengen. We hebben vanaf het moment, dat we de bak instapten de kracht van Kifungo ervaren.

Coby, het paard Renske en vijf ‘representanten’, die bij de interactie een eigen rol vervulden zijn er in geslaagd om ons een bijzondere dag te schenken. Renske is een zeer gevoelig paard, dat rustig en prettig reageerde op onze individuele en groepsgedragingen.

Het was indrukwekkend, hoe onze lichaamstaal en gedrag door Renske werden aangevoeld en gespiegeld. Coby weet vanuit liefde en vertrouwen het gevoel van Renske te vertalen naar de juiste vragen, reflecties en interventies.

Vier uur lang beleefden we zo een intens en ongekend familiecontact. Persoonlijke vragen werden vanuit ons ‘systeem’ beantwoord, ‘oud zeer’ werd geklaard en onze familiebanden werden verder aangetrokken.

Al met al een onwaarschijnlijk indrukwekkende ervaring, die we niet snel zullen vergeten.

Familie B

Comments are closed.