Paardencoach Congres 10 november 2012

Op 10 november vindt het Paardencoach Congres plaats in Deurne. Al meer dan 100 paardencoaches of mensen die affiniteit hebben met dit vakgebied hebben zich aangemeld voor dit congres.

Ik dank Inge Kroesen van 3PK voor dit podium om kennis en kunde te gaan delen en zie er naar uit om een bijdrage te gaan leveren in de vorm van een workshop, waarin de deelnemers kunnen ervaren wat de meerwaarde van het paard is bij systemisch werken.

Zij kunnen waarnemen hoe het paard dienend aan het geheel haar werk doet. Door de energie op te pikken van de dynamieken die zich in het systeem aandienen. Vanuit liefdeskracht werkt het paard als richtingaanwijzer en ontvouwt het systeem zich en kan door interventies van de coach een doorwerking ontstaan op zielsniveau.

Maatje Bon en ik starten in 2013 de opleiding SWP.
Deze congresdag klopt qua timing ook zo met de opstart van deze verdiepingsopleiding: Systemisch Werken met Paarden (SWP), waar op 14 december een kennismakingsbijeenkomst voor is en die in 2013 van start gaat. Binnenkort meer informatie hierover..

www.3pk-kennishuis.nl
www.paarden-coaching.nl
www.paardencoachingopleiding.nl


PCC 2012 informatie voor bezoekers

Comments are closed.